Tuinconcert Symfonisch Blaasorkest Gaanderen bij Het Onland

Ook dit jaar trakteren wij u als publiek weer op een zomers tuinconcert en wel op zondag 7 juli van 11.00 tot 13.00 uur. Traditiegetrouw vindt dit concert plaats in de tuin van café-restaurant Het Onland aan de Rekhemseweg tussen Doetinchem en Gaanderen. Het optreden wordt verzorgd door ons symfonisch blaasorkest en door Jong SBOG, dat zijn de jeugdige muzikanten van ons starters- en opleidingsorkest. Samen laten wij u in een ontspannen sfeer muzikaal aan uw trekken komen. Toegang: vrije gift.

Er wordt een gevarieerd programma ten gehore gebracht. Zo kunt u luisteren naar een bekende ragtime van Scott Joplin, een swingende bigband selectie van Duke Ellington, de paso-doble La Primitiva die u in Spaanse sferen brengt, de fraaie concertmars Punchinello van William Rimmer en nog héél veel meer. Bent u benieuwd naar het complete programma, kom dan zelf kijken en luisteren op 7 juli.

Bij slechte weersomstandigheden gaat het concert gewoon door, echter dan in sport- en cultureel centrum De Pol. In dat geval leest u dit op de avond voor het concert op sbo-gaanderen.nl en op onze Facebook-pagina. Kijk voor alle zekerheid dus nog even voordat u vertrekt.