Sponsor worden

Draag je als ondernemer Symfonisch Blaasorkest Gaanderen een warm hart toe, denk dan eens na over het sponsoren van onze vereniging. We hebben al jarenlang een grote binding met bedrijven in Gaanderen en omstreken.

Het sponsoren brengt je als ondernemer meer dan je wellicht zou verwachten. Zo ontvang je een aantal vrijkaarten voor onze concerten, zijn er mogelijkheden voor vermelding van je bedrijf op onze website, nieuwsbrief, flyers, posters, programmaboekjes en andere PR-uitingen, evenals vermelding tijdens onze goed bezochte concerten. In goed en tijdig overleg behoort ook een bedrijfsoptreden tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld tijdens een receptie of een open dag. Dit al dan niet met een volledige orkestbezetting of met een ensemble, gewoon wat het beste past over en weer.

Contact

Wil je meer weten of vrijblijvend met ons in gesprek gaan over sponsoring, aarzel niet en mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorkliks
Veel mensen doen online aankopen. Sponsorkliks is een eenvoudige manier van financiële steun die voor iedereen eenvoudig toegankelijk is. Het werkt via het doen van online aankopen; producten zoals boeken, CD’s, cadeaus op bol.com of een hotel via Expedia. Bezoek je deze websites via de webpagina Sponsorkliks.nl dan doneert de webwinkel gratis een deel van het aankoopbedrag aan SBOG! Zo kan iedereen sponsor van SBOG zijn!